Kontakta din inre värld

Om Din inre värld
Din inre värld är mina samlade erfarenheter och tankar kring vår Jane flygervardag där jag hoppas kunna ge dig nya eller fler perspektiv på livet. Jag som skriver heter Jane Skullman och har alltid varit nyfiken  på livets stora och små mysterier. Din inre värld är ett sidoprojekt som jag driver under företaget Mindfull Business. Mindfull Business är både en föreläsning som jag turnerar med, men även ett synsätt på hur du kan driva företag med medveten närvaro och empati för alla som berörs; anställda, kunder och vår miljö. Och jag är inte ensam med de synsättet, företag som Google och danska If Försäkringar har även de implementerat ett tänk kring mindfulness. Läs mer om det här! 

Vem är Jane Skullman
Förutom att jag är nyfiken så är jag både utbildad mindfulness instruktör, affärskvinna och entreprenör. Jag har arbetat som chef inom media och it-branschen i över 15 år med både personal och budgetansvar och drivit två företag inom hälsa och skönhet. Meditation, yoga och mindfulness har funnits som en naturlig del i mitt liv sedan jag var 14 år och jag ser det som en av mina största konkurrensfördelar inom jobbet som chef och ledare.

Att vara nyfiken på livet
Det är bra att vara nyfiken och öppen för livet. De egenskaperna har tagit mig till världens alla fem världsdelar! Främst har jag rest för att möte andra kulturer och deras historia.  Resorna har inte bara gått till exotiska ställen långt borta. Ibland är det resorna i min närhet som gett de största insikterna. Lärdomarna från mina resor och livet i stort är det jag försöker dela med mig av i bloggen Din inre värld.

Yourinnerworld DininrevärldFörutom resor så är jag nyfiken på livet i stort, varför är något på ett visst sätt, hur fungerar det, och hur kan vi kommunicera med varandra på ett sätt som går fram utan missförstånd.

 

Inspiration
Inspiration hämtar jag från yoga, naturen, musik, böcker, möten med andra människor, i mitt inre och bara genom att bevittna livet.  Så dessa sidor kommer vara en blandning av små vardagliga tips för att komma närmare dig själv, texter skrivna av mig, citat från stora och små tänkare och en del överraskningar. Hoppas du hittar något du kan använda  för att komma närmare dig själv och dela gärna vidare både citat och inlägg till dina vänner.

Det handlar om din inre värld och hur vi hittar hem.

Jag ser fram emot dina synpunkter och erfarenheter så kommentera gärna här nedan.

Du når mig via:
jane.skullman at dininrevarld.se
@_skullman
www.facebook.se/dininrevarld

In english here

 

 

3 thoughts on “Kontakta din inre värld

Leave a Reply