CriticismTror du på dig själv? Tror du på dina drömmar och idéer som dyker upp?

Sommaren är och har varit fantastisk på mer än ett sätt. Förutom att vi får sol och värme så brukar det även betyda miljöombyte och ett annat tempo. När vi får en annan vardag är det lätt att det uppstår helt nya tankar och idéer.

Kanske är det en gammal dröm som vaknar eller ett nytt intresse som föds tillsammans med tankar hur detta intresse skulle kunna bli verkligt. Vad händer med dessa drömmar och idéer när sommaren är över? Finns de kvar hos dig under en period och sen precis som höstens löv som faller till marken och dör, dör även dina drömmar där rutin, trygghet och vardag får ta all din plats igen?

Eller tror du på dig själv?

Att du kan förverkliga dina drömmar och att dina idéer är genomförbara. Att andra kan stötta och följa dig i dina drömmar och se storheten i dina idéer.

Min vecka har i princip bara handlat om att tro på mig själv och följa min egen röst. Att inte luras att följa en mall på hur jag tror att människor vill ha det utan helt och hållet tro på mig själv. Att jag kan och att det jag kan är något som även andra är intresserade av.

Belöning att bli uppskattad för det jag drömmer om är så mycket större än då jag blir uppskattad för något som andra tycker att jag ska göra. Kanske inte alltid i kronor och ören men känslan som uppstår inom mig när jag tror på mig själv är fantastisk. Dörrarna det öppnar och den verklighet som skapas känns mer som sagan än den hårda och rigida illusion som de flesta av oss lever i. Känslan det väcker hos mig är en lust att skapa en värld där allt är möjligt både för mig men även för dig.

Självklart finns det stunder då rädslan tar över och andras ord känns som slag i magen. Men precis som citatet på bilden säger – Använd den  kritik som kommer som en möjlighet att bli starkare i din övertygelse om dig själv. Måla den vacker och se att även din värld är full av möjligheter med det som finns här och nu!

Och drömmen börjar med att du tror på dig själv…

Prenumerera på dininrevarld.se veckobrev för nya citat varje vecka!