Upplev världen tom
Upplev världen tom

Nu i veckan öppnar livsstilsmässan Allt för hälsan ute i Älvsjö – Stockholm. Där kommer du att kunna pröva på olika träningssorter nya som gamla, lära dig mer om mat och kosttillskott. Kända som okända inspiratörer finns på plats för att guida dig till det du tycker är roligt och givande för din hälsa!

Självklart kommer även mässan att bjuda på mindfulness övningar för förbättrad hälsa och några av de passen kommer jag att hålla på antingen yogascenen eller i yogagläntan.  Läs mer här

Oavsett om du är där eller om du har andra spännande aktiviteter inplanerade i veckan så se till att möta världen tom. Tom i den betydelsen att du har rum för ny kunskap, att du är öppen och nyfiken för det världen har att erbjuda.

Varje gång vi möter världen utan att förutsätta att vi vet vad den har att erbjuda så blir vi lite större. Varje gång vi möter en annan människa utan att döma, nyfikna och öppna så berikar vi både oss själva och den andra genom förståelse och acceptans.

Att möta världen tom är att riva murar och begränsningar i ditt sinne. Och ditt sinne blir en plattform där allt bli möjligt eller mer poetiskt uttryckt!

And my ties are severed clean
The less I have the more I gain….
Wherever I may roam – Metallica

 

Prenumerera på dininrevarld.se veckobrev för nya citat varje vecka!